Skip to content ↓

Session times

We have changed our session times for the academic year 21-22. The 2-year class has different times to the 3 and 4-year-old class to allow for the staggered arrival and departure of children. Please see the bottom of the page for September 2022 session times.

The 2-year session times are:

Session

Time

Length time

 

Morning session

8.30-11.30

3h

Monday-Friday

Afternoon session

11.30-3.15

3 ¾

Monday -Thursday

Full day session

8.30-3.15

6h 45min

Monday-Thursday

If you need a Friday afternoon session please let us know as this is something we are able to offer from September 2021. 

The 3 and 4 year class times are:

 

Session

Times

Length session

Breakfast

(Includes breakfast)

8am-9am

Monday to Friday

1hr

Morning

 

9am-12am

Monday to Friday

3hr

Afternoon

(Includes lunch time)

11.45-3.30

Monday to Thursday

If you need a Friday afternoon session please let us know as this is something we are able to offer from September 2021. 

3 ¾ hrs

Full day session

(Includes lunch time)

9am-3.30pm

Monday to Thursday

6 hrs 30 Minutes

30 hours

8am-3.30pm Monday to Thursday

Or 9am - 3.30pm Monday to Thursday plus 8-12noon Friday

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

September 2022

Our session times will be changing from September 2022. We will be offering the following sessions Monday to Friday during term time.

2 Year Olds

8.30-11.30am - Morning Session (3 Hours)
12.15-3.15pm - Afternoon Session (3 Hours)
8.30-2.30pm - Full Day Session (6 Hours)

3 and 4 Year Olds

7.30-8.30am - Breakfast Club (1 Hour)
8.30-11.30am - Morning Session (3 Hours)
12.15-3.15pm - Afternoon Session (3 Hours)
8.30-2.30pm - Full Day Session (6 Hours)
2.30-3.15pm - Extended session (45 Minutes)
Until 4.15pm - Early Afterschool Club 
Until 5.15pm - Late Afterschool Club